Sanatatea-i mai presus de orice

Home Despre noi Ce spune presa Contact
Produse naturale  
Preturi si Gratuitati  
Brosura Psoriazis  
Parteneriate si oportunitati  
Sugestii si intrebari  
Leacuri si remedii pentru boale
O batrana auzind de suferinta mea mi-a recomandat sa citesc o carte despre medicina traditionala romaneasca si anume “Leacuri si remedii pentru boale”.
detalii
Documente
 

15-20% din populatie sufera de alergii. De ce trebuie sa te numeri si tu printre ei, cand acum exista acest ceai

AlergiPlant        PROSPECT             FORUM

Alergii la praf 

Alergia la praf se mai numeste si alergie la acarieni

Acarienii sunt organisme microscopice, inrudite cu paianjenii, care prolifereaza in conditii de caldura si umezeala. Acarienii se intalnesc in numeroase locuinte,  mancand celulele moarte ale pielii si formand adevarate colonii in fibrele textile (asternuturi de pat, covoare, mobile, tesaturi) expuse prafului. Intre 100 000 si 10 milioane de acarieni se pot gasi doar in asternuturile de pat.

 Acarienii morti precum si materialelor fecale ale acestora se amesteca cu praful si sunt usor aeropurtati. Daca nu sunteti alergic la reziduurile acarienilor, acestea nu sunt periculoase. In caz contrar, inhalarea acestora provoaca simptome ale alergiilor: respiratie zgomotoasa, stranut, iritatia ochilor, rinoree.

 Tratarea alergiei la acarieni consta in evitarea acestora, ceea ce presupune luarea de masuri pentru a reduce numarul acarienilor din locuinta. Totodata, cura cu ceaiul AlergiPlant poate ajuta organismul sa previna si chiar sa inlature aceste manifestari

Medicul alergolog poate prescrie si unele medicamente sau injectii impotriva acestor alergii, in urma testelor de laborator

 

Despre Alergie
Ce este alergia
Alergii cutanate
Alergii medicamentoase  
Alergii alimentare
Alergie la praf
Reactia alergica  
Urticaria  
Teste alergologice  
Metode de prevenire
Laboratoare
  Powered by deniplant.ro Home Despre noi Contact