Sanatatea-i mai presus de orice
Home Despre noi Ce spune presa Contact
Produse naturale  
Preturi si Gratuitati  
Brosura Psoriazis  
Parteneriate si oportunitati  
Sugestii si intrebari  
Leacuri si remedii pentru boale
O batrana auzind de suferinta mea mi-a recomandat sa citesc o carte despre medicina traditionala romaneasca si anume “Leacuri si remedii pentru boale”.
detalii
Documente
 

Am fost bolnav de Psoriazis

descarca brosura PDF (920 KB)

Am fost bolnav de psoriazis si cu plante m-am vindecat

 

Daca doresti sa intri in legatura cu cei care folosesc in prezent ceaiul Deniplant , o poti face accesand :

http://www.psoriazis-deniplant.myforum.ro/pacienti-care-se-trateaza-cu-deniplant-vf11.html

Titluri din brosura  
Prolog
Psoriazis si ereditatea
Cazuri studiate
Puterea vointei
Stresul
Corespondenta

CAZURI STUDIATE

In continuare va prezint transcrierea catorva interviuri cu pacienti care au folosit ceaiul Deniplant si cateva cazuri studiate in cadrul Fundatiei Medicale “Speranta”

Ilie R.- 60 ani- pensionar Buftea “Am inceput tratamentul cu plante la domnul Giurgiu dupa ani de zile in care m-am chinuit cu boala Psoriazis. Ajunsesem sa am leziuni pe 80% din suprafata corpului. La inceput nu am crezut ca voi reusi vreodata sa ma fac bine de aceasta boala. Toata lumea imi spunea ca este incurabila si cu ea am sa mor. Dar iata ca nu este adevarat acest lucru.
Din anul 2003 de cand am inceput sa beau ceaiul Deniplant, am renuntat la celelalte tratamente cu unguente si la regimul alimentar care l-am tinut ani de zile. De atunci ma simt bine , leziunile au disparut in proportie de 98% . Acum mai am cateva puncte rosiatice pe spate si cateva urme albe unde au fost leziunile pe burta. Sper ca in cateva luni sa dispara si aceste puncte si sa scap definitiv de acesta boala.”

Ana B. –pensionara 58 ani Bucuresti “Sunt o veche pacienta , bolnava de psoriazis din anul 1980. Prima data m-am tratat cu toate unguentele existente in farmacii. Am facut si sedinte cu raze UV si tot nu am scapat de aceasta boala. Ba dimpotriva, boala s-a intins pe corp pe suprafete mari si pe toata pielea capului.
Afland de existenta tratamentului cu plante de la o prietena care a fost bolnava si s-a tratat, am apelat si eu la domnul Giurgiu. Urmez acest tratament de peste 3 ani de zile, timp in care am scapat de leziunile de pe corp si o parte din cele de pe pielea capului. Desi pe cap mai am leziuni , sunt hotarata sa urmez acest tratament mai departe, deoarece am constatat ca este singurul care a dat rezultate bune pana in prezent .”

Dan B. 48 ani –Jurist Bucuresti ‘In anul 1997 mergand la Dermatologie mi s-a spus ca am psoriazis pe pielea capului . Stiind ca fostul meu coleg Giurgiu a fost bolnav de aceeasi boala si s-a tratat singur cu plante, am apelat la el direct, fara a urma tratamentele clasice pe care mi le-a recomandat medicul dermatolog.
Am urmat tratamentul cu ceaiul Deniplant timp de 4 luni , in care crustele au disparut treptat . Am mai baut ceaiul inca o luna de zile , insa nu in fiecare zi ci la 2-3 zile si de atunci boala nu a mai aparut. Am fost foarte multumit de acest tratament, mai ales ca nu a fost greu de urmat si nu a trebuit sa tin regim sau sa ma ung cu diferite unguente.”

George D. 40 ani Ploiesti- inginer “Am fost bolnav de psoriazis 15 ani in care m-am tratat cu toate unguentele existente in tara si strainatate. Boala disparea, insa recidiva din ce in ce mai des si cu amploare mai mare. Am aflat de tratamentul cu plante din ziarul Magazin in anul 1994.Citind articolele , am vazut ca si eu am trecut prin aceleasi momente prin care trecuse si domnul Giurgiu. De la inceput am crezut ce am citit, l-am contactat pe domnul Giurgiu care mi-a trimis plantele necesare prin posta.
Dupa primele doua luni de tratament leziunile au inceput sa se subtie, cojitele sa se desprinda din ce in ce mai usor, sa cada ca o matreata mai mare (cele de pe cap), fara sa mai dau cu nici un unguent.
Dupa 6 luni de tratament, in cap nu mai aveam nici o coaja. Mai aveam cateva puncte pe spate, la genunchi si coate, unde au fost mai groase si in suprafata mai mare. Totul mergea bine, pana cand avand probleme in familie(am divortat) boala a dat un pic inapoi, in sensul ca pe abdomen au aparut cateva puncte noi, iar cele de pe spate au mai facut cojite subtiri. M-am dezamagit un pic , insa dupa inca doua luni de tratament punctele noi au disparut definitiv, iar cele de pe spate nu au mai facut cojite.
Avand posibilitatea sa merg in concediu la Marea Moarta, in Israel, unde auzisem de tratamentul cu namol si pestisorii care-ti curata cojitele, am profitat de acest lucru si am urmat doua saptamani si acel tratament. Intr-adevar la genunchi si coate cojile au disparut dupa acest tratament, insa la intoarcerea in tara, dupa cateva saptamani au aparut din nou. Am continuat tratamentul cu ceaiuri si dupa inca 6 luni am scapat definitiv de leziunile de pe tot corpul. Din anul 1996 pana anul trecut eu nu am mai avut nici o problema cu aceasta boala si nu am mai urmat vre-un alt tratament.
In septembrie – octombrie 2003, cand au fost acele explozii solare si furtuni magnetice, eu am avut probleme cu inima si pe acest fond mi-a mai aparut un punct de psoriazis pe ceafa. Am apelat din nou la ceaiul domnului Giurgiu si in numai 3 luni cojile si leziunea au disparut definitiv. Am inteles ca au mai fost pacienti care au avut evolutiiasemanatoare, dar nu-mi fac probleme, atata timp cat exista acest tratament, care se adreseaza asupra cauzelor interne care declanseaza aceasta boala.”

Toate titlurile din brosura

Prolog Legumele si fructele Stresul
Psoriazisul si Ereditatea Apiterapia Doriti sa stiti ce tip de piele aveti?
Cazuri studiate si tratate Apa ca agent terapeutic Acupunctura si Fitoterapia
Principiile de baza ale fitoterapiei Puterea vointei si puterea gandului, Ce spune presa
Plantele Medicinale Factori ai psihoterapiei Corespondenta prin internet
descarca brosura PDF (920 KB)

 

 

 

 

  Powered by InstantSite.ro Home Despre noi Contact