DENIPLANT LA HERCULANE    

 |HOME | Ce este Deniplant | Istoria Deniplant | Inventatorul |deniplant.ro | | Forum |                                                       |BALNEOFITOTERAPIA LA BAILE HERCULANE | |ARGIROM TOUR,|

Am fost bolnav de psoriazis

Inainte de tratament

Dupa tratament

Intre 2-4% din populatie are aceasta boala . Acum ai sansa sa nu te numeri printre ei !

BALNEOFITOTERAPIA PENTRU PSORIAZIS               

“PSORIAZISUL” este o afecţiune a pielii, cu evoluţie cronică, necontagioasă evoluând în pusee de reactivare, afectează  2-4%  din rasa albă, mai frecvent la fumători şi/sau consumatorii dealcool. Deşi s-au făcut multe cercetări, progresele în privinţa etiopatogeniei sunt modeste. S-a elucidat în mare parte mecanismul formării, dar nu şi acela al producerii ca boală. În consecinţă şi încercările de tratament local sau sistemic, continuă să fie numerose.

          În acest context balneofitoterapia încearcă să ofere o variantă terapeutică, pentru ameliorarea de cât mai lungă durată, a puseelor acestei complexe afecţiuni, repausul şi îndepărtarea factorilor declanşatori, sunt importante pentru bolnavii cu psoriasis.

STATIUNEA BALNEARA BAILE HERCULANE oferă condiţii foarte bune pentu influenţarea factorilor declanşatori şi ameliorarea simptomatologiei prin climat şi apele minerale termo-sulfuroase aplicate în cură externă.

         Apele termo-sulfuroase de la HERCULANE acţionează prin hidrogenul sulfurat conţinut. Acesta intervine în metabolismul celular şi are rol desensibilizant,  activează microcirculaţia pielii are efect cheratolitic şi reechilibrează tonusul vegetativ.

         Toate aceste  efecte au dus la utilizarea apelor termo-sulfuroase şi în boli dermatologice precum: psoriazisul, parapsoriazisul, unele cheratodermii.

          Numeroase studii şi cercetări arată că boli ca psoriazisul pot fi ameliorate cu ajutorul unor plante medicinale din flora României. În acest sens avem la dispoziţie ceaiul DENIPLANT, o  pulbere obţinută din mai multe plante  medicinale, care s-a dovedit eficient în PSORIAZIS.  Folosind ceaiul DENIPLANT, ceai brevetat de către dl. GHEORHE GIURGIU, s-au obţinut ameliorări, din primele luni de tratament şi dispariţia elementelor de psoriasis după 6-12 luni. Ceaiul DENIPLANT acţionează la nivelul întregului organism,  influenţează diferitele verigi ale lanţului etiopatogenetic ce declanşează şi întreţin boala, încetinind evoluţia şi chiar stopând-o. Tratamentul cu DENIPLANT este de lungă durată, este uşor de folosit, este bine tolerat şi nu au fost semnalate până acum efecte secundare nedorite.

          Dl. GHEORGHE GIURGIU a fost bolnav de PSORIAZIS, iar după sute de ore de muncă a reuşit să creeze acest ceai de plante, care i-a adus o nesperată vindecare. Aceasta inventie a obţinut Medalia de aur la Salonul Internaţional de Noutăţi Tehnice „INVENTA 97”

FORMULA TERAPEUTICĂ LA HERCULANE

 Deoarece tratamentul cu ceaiul Deniplant presupune incetarea oricarui unguent sau alt medicament si fara regim alimentar, se poate aplica urmatoarea schema de tratament :

       1. Băi termo-sulfuroase  (foto ) la temperatura de 37˚ în cură externă (la vană), aplicate 15 min. timp de 6 zile.

                2. Ceaiul DENIPLANT –  750 ml ceai preparat conform unei proceduri speciale se va bea în cursul unei zile în mai multe prize, pe tot parcursul zilei,  Pachetul de ceai Deniplant contine 30 de doze zilnice.. Dupa cele 6 zile petrecute in statiune, se continua tratamentul la domiciliul pacientului pana la disparitia totala a leziunilor. Administrarea ceaiului nu trebuie întreruptă brusc ci treptat o zi da, o zi nu, timp de 2 luni. Dacă nu mai apare nici o leziune se poate renunţa definitiv la ceai.

                3. De două ori în 6 zile se fac băi în cadă(foto) cu plante balneologice, cu efecte antiseptice, antiinflamatorii, cicatrizante, sedative.

          Daca in primele zile de tratament organismul nu rezista fara ungeuente, se poate folosi o crema cosmetica.

         In functie de rezultatele obtinute, medicul curant va stabili cand se va putea repeta cura BALNEOFITOTERAPIE LA BAILE HERCULANE

 DIRECTOR MEDICAL                                                           MEDIC ŞEF

S.C.HERCULES S.A.,                                                          S.C.HERCULES S.A.,

 dr. Gogâltan Iancu                                                                 dr. Teleman Mariana

    medic primar                                                                        medic primar

 

ARGIROM TOUR -S.C. HERCULES

"

Daca vreti sa discutati cu cei care fac balneofitoterapie la Baile Herculane, accesati unul din topicurile special create pe forumurile noastre

 

Copyright 2007. All rights reserved giurgiugheorghe.ro