Sari la conținut

Neuropolen

(O recenzie client)

300.00lei

Neuropolen este un nutraceutic (aliment cu dublu rol de nutritie si sanatate) pentru regenerarea celulelor nervoase distruse in caz de AVC sau paralizie . Regenerarea nervoasa este lupta suprema in apararea si refacerea organismului !.

 Neuropolen este un nutraceutic (aliment cu dublu rol de nutritie si sanatate) pentru regenerarea naturala a celulelor nervoase distruse in caz de AVC sau paralizie . Regenerarea nervoasa este lupta suprema in apararea si refacerea organismului !. Fiind un aliment, nu este atestat medical, insa componentele sale au calitati curative demonstrate stiintific. Intrebuintarea componentelor neuropolenului in rezolvarea unor afectiuni medicale umane, a fost facuta cu mult timp inainte de aparitia produsului sub aceasta denumire.Combinandu-le am reusit sa obtinem un produs cu un spectru larg de actiune fara efecte secundare sau reactii adverse. Componentele in sine fiind alimente pe care le putem manca zilnic. De aceea Neuropolenul are sloganul „Mananci si te vindeci”

Conferinte interne si internationale unde Neuropolen a fost prezentat 

Contine:

  • Pulbere de semninte de roscove=40%
  • Drojdie de bere uscata=30%
  • Pulbere de semnite de cacao=10%
  • Pulbere de seminte de cafea=10%
  • Polen liofilizat de la plantele deniplant=10%

Forma de prezentare: 30 capsule de gelatina autodizolvabile

Proprietati: Datorita compozitiei bogate in agenti antioxidanti, antiinflamatorii, aminoacizi, minerale si vitamine naturale, molecule neuroregeneratoare, produsul neuropolen ofera posibilitati diverse de a echilibra procesele care au loc la nivelul celulei nervoase si placii neuromusculare, de a accelera regenerarea suturilor nervilor periferici, prin declansarea proceselor de autovindecare ale organismului.

Indicat in : Artrita reumatoida autoimuna Miastenia gravis Pareze Paralizia membrelor Reumatism inflamator Scleroza multipla Semipareza faciala periferica Osificarea heterotopica neurologica Alte afectiuni neuromusculare autoimune

Administrare: Se iau doua doze pe zi (dimineata si seara), pana cand sunt primele semne ca organismul a raspuns pozitiv, apoi cate o doza pe zi dimineata dupa micul dejun. Dupa terminarea dozelor, faceti o pauza de 5 zile si apoi puteti relua cu cate o doza pe zi. Intreruperea definitive a administrarii se va face treptat, cu o doza la 2-3 zile(luni, miercuri, vineri), timp de 60 zile. Nu inghititi capsula, puneti continutul ei in lingurita si inghititi cu apa. Nu depasiti doza zilnica recomandata

Durata tratamentului: In raport cu evolutia bolii {2-6 luni}

Contraindicatii: Nu sunt; componentele sunt alimente.

Reactii adverse: Nu au aparut la folosinta indelungata.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data de pe prospect; se pastreaza la intuneric si temperatura constanta fara umiditate

Alte precizari: Poate fi folosit in paralel cu ceaiul Imuniplant. Poate fi folosit in paralel cu medicatia alopata stabilita de medicul curant.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Greutate 0.030 kg

1 recenzie pentru Neuropolen

  1. johnfraskos

    Very durable beanny, my pet loves it. Lean into that problem . Draft policy ppml proposal lean into that problem . A better understanding of usage can aid in prioritizing future efforts.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *