Programari  la  tel: 0744827881  ; 0721960169
POLENOPLASMIN Parerea  medicilor despre Polenoplasmin Cazuri tratate cu Polenoplasmin Despre noi Contact Blog

 

Produse naturale
Preturi si Gratuitati.
Ce spune presa
Sugestii si intrebari

Cum am descoperit tratamentului pentru psoriazis:
.O batrana auzind de suferinta mea mi-a recomandat sa citesc o carte despre medicina traditionala romaneasca                         detalii..

"Leacuri si remedii pentru boale"

psoriasis cure

             Documente

Brevetul psoriazis

foto psoriasis

Marca Deniplant

giurgiu-CCIRB

Tel  0744827881, 0721960169

 

  Links  Sitemap  REGULAMENT SITE

                

POLENOPLASMIN

Produs sub licenta Deniplant ź  

Cazuri de paralizie la catei tratate cu Polenoplasmin    detalii...

      Cazul nr 1:Mi-am salvat catelul de la moarte detalii....

         Cazul nr 2:I-am facut radiografie si medicul a spus ca are mai multe afectiuni la coloana,         detalii..

       Cazul nr 3:Paralizia s-a declansat la 6 saptamani dupa ce a nascut 5 pui de la o zi la alta nu a mai putut merge si nu sa mai putut ridica pe picioarele din spate, detalii..

        Cazul nr 4: De data aceasta este o catelusa din Austria care a paralizat cu picioarele din spate. I-au fost administrate 20 doze polenoplasmin in 8 zile
Primele 4 zile de trei ori pe zi , apoi de 2 ori pe zi
 
detalii..


         Cazul nr 5.    .....boala s-a declansat treptat cam in decurs de o luna....detalii...

         Cazul nr 6     catel cu coloana vertebrala rupta si  paralizat cu picioarele din spate ..detalii

Tulburari ale sistemului nervos la caini

Tulburarile sistemului nervos pot porni de la o dezvoltare neadecvata

 a tesutului nervilor si a organelor asociate acestuia sau vatamarea acestora prin traume sau infectii. Multe boli existente sunt de origine genetica.

Tulburari ale sistemul nervos central

Sistemul central nervos alcatuit din creier, trunchi cerebral si maduva spinarii.

Tulburari ale sistemul nervos periferic

Sistemul nervos periferic include nervii care circula de la creier spre zone ale capului si gatului si de asemenea nervii care ies si intra in maduva spinarii. Acesti nervi transporta mesaje de la sistemul nervos central spre alte zone ale corpului precum picioarele sau coada. Impulsuri nervoase circula de la creier in jos spre maduva spinarii, afara din nervii periferici, inspre tesuturi si inapoi.

Nervii periferici care provin din creier sau maduva spinarii se numesc nervi motorii. Acesti nervi afecteaza muschii, controleaza miscarile, postura si reflexele. Nervii periferici care se intorc la creier sau maduva spinarii sunt cunoscuti ca fiind nervii senzoriali. Acesti nervi transporta informatii (precum senzatia de durere) de la structura corpului inspre central nervos central.

Tulburari ale sistemul nervos autonom

Un alt set de nervi cuprinde sistemul nervos autonom. Sistemul nervos autonom (care provine din sistemul central nervos) contine nervi care controleaza miscari involuntare ale organelor precum intestinele, inima, vase de sange, vezica urinara etc. Cainii nu au un control voluntar asupra sistemului nervos autonom; acesta functioneaza in mod automat.

În encefal sunt localizați numeroși centri nervoși: centrul cardio-vascular, în bulbul rahidian; centrul foamei,

Atât la nivelul măduvei spinării, în interior există canalul ependimar, cât și la nivelul encefalului circulă un lichid transparent, lichidul cefalo-rahidian. Modificările constantelor fizice, chimice și biologice ale acestui lichid cefalo-rahidian indică: encefalite, neuroviroze, t.b.c., afecțiuni grave la câine, ce pot fi diagnosticate prin examenul de laborator al lichidului.  

La specia canină, afecțiunile sistemului nervos sunt foarte frecvente: epilepsie, encefalite,  accidente vasculare cerebrale, meningite (inflamația foițelor care învelesc sistemul nervos central: duramater, piamater și arahnoidă).

====================================================================================================

Bolile sistemului nervos

Generalitati:

Manifestarile paralitice in urma leziunii unor nervi se aseamana cu cele din nevrita si polinevrita si au cauze foarte diferite: infectii (jigodie, boala lui Aujeszky, turbarea), factori mecanici (traumatisme, cicatrici perinervoase, tumori, fracturi, luxatii), intoxicatii (cu arsen, insecticide, ierbicide, streptomicina), carente vitaminice etc. In prima faza distructiva, apare pareza sau paralizia motorie, senzitiva si reflexa a nervului respectiv. Tabloul simptomatic nu este prea tipic pentru un nerv sau altul. Totusi exista si cateva paralizii tipice.

 Spondilita anchilozanta

Generalitati:

Boala apare mai frecvent la Ciobanesc german si Basset, 20% din cainii batrani fiind afectati de aceasta boala. Este vorba de o artrita reumatismala, localizata la nivelul articulatiilor coloanei vertebrale. Cauzele nu sunt precizate. La examenul radiologic, deasupra spatiilor intervertebrale apar poduri osoase, mai ales in regiunile cervicala si lombara.

 Simptome:Cainele se scoala si se misca greu si are spatele arcuit.

 Tratament:  se administreaza polenoplasmin de 2 ori pe zi pana se ridica in picioare si apoi de 1 ori pe zi pana la vindecarea completa

===========================================================================================

   Alte detalii la : 0744827881,

   ID messenger: giurgiugheorghe      giurgiu@deniplant.ro        deniplant@gmail.com

 

 

Copyright 2005. All rights reserved deniplant