Sanatatea-i mai presus de orice
Home Despre noi Ce spune presa Contact
Produse naturale  
Preturi si Gratuitati  
Brosura Psoriazis  
Parteneriate si oportunitati  
Sugestii si intrebari  
Leacuri si remedii pentru boale
O batrana auzind de suferinta mea mi-a recomandat sa citesc o carte despre medicina traditionala romaneasca si anume “Leacuri si remedii pentru boale”.
detalii
Documente
 

Ceai post operator


Alte produse  
Deniplant
Fructimet
Imuniplant
Bai balneologice
Regenerator al parului  
Ceai antistres
Ceai postoperator
Ceai antidermatita seboreica

Acesta este o combinatie de plante pe care eu le-am folosit pana acum in ceaiul Imuniplant pentru intarirea sistemului imunitar si reglarea metabolismului celular, cu plantele folosite in ceaiul Fructimet pentru a ajuta digestia si a transforma mai usor alimentele in nutrimente.

SE ADMINISTREAZA chiar din primele ore dupa operatie.

REZULTATE:
Procesul de vindecare post operator decurge foarte bine, nu vor fi complicatii de natura infectioasa, tesutul epitelial se va cicatriza foarte repede (firele cusaturii pot fi scoase dupa numai cateva zile), alimentatia normala se poate relua treptat chiar din a treia zi.
Acest ceai intareste sistemul imunitar al organismului ferindu-l de infectiile care pot aparea dupa operatie.

Anul trecut cand am inceput o colaborare cu o clinica din Germania le-am trimis spre analiza plantele din care am facut ceaiul Imuniplant. In urma testelor de laborator facute acolo, asupra celulelor sangvine, masurand de mai multe ori efectele sale asupra potentialului redox si a producerii de radicali liberi, rezultatele au fost favorabile. Deci plantele pot actiona asupra sistemului imunitar.

Acest ceai stimuleaza functia digestiva, ajuta in reglarea tranzitului intestinal, in eliminarea normala a materiilor fecale si deci in evitarea constipatiilor care dupa orice operatie pot crea complicatii.
Pe de alta parte ceaiul ajuns in stomac, impreuna cu sucul gastric si cu sucul pancreatic actioneaza pentru digestia proteinelor, digerarea lipidelor si glucidelor, iar impreuna cu bila pentru emulsionarea grasimilor.

Ceaiul ajuta ca substantele complexe alimentare sa fie transformate mai usor in substante simple ce pot fi absorbite prin peretii intestinului.

Ceaiul Post-operator se adreseaza aparatului digestiv, respectiv tubului digestiv si organelor atasate acestuia numite glande anexe- pancreasul, ficatul.

Prezentare:

Plante medicinale si fructe de padure sub forma de pulbere; 100% natural.

Indicatii si Proprietati:

  • Faciliteaza vindecarea rapida in procesul post operator si evita complicatiile de natura infectioasa   
  • Faciliteaza cicatrizarea rapida a tesutului epitelial.  
  • Permite reluarea treptata a alimentatiei normale fara probleme deosebite
  • Stimuleaza functia digestiva, ajuta in reglarea tranzitului intestinal, in eliminarea normala a materiilor fecale si deci in evitarea constipatiilor care dupa orice operatie pot crea complicatii
  • Ajuta ca substantele complexe alimentare sa fie transformate mai usor in substante simple ce pot fi absorbite prin peretii intestinului. In acest fel proteinele , lipidele si glucidele sunt supuse mai usor unor transformari in urma carora sa rezulte substante care sa treaca in sange si sa ajunga la celule
  • Ceaiul Post-operator se adreseaza aparatului digestiv, respectiv tubului digestiv si organelor atasate acestuia numite glande anexe- pancreasul, ficatul
  • Dezintoxicant
  • Remineralizant
  • Intareste sistemul imunitar, sporind reactiile naturale de aparare.

Administrare:

In exclusivitate pentru uz intern. 750 ml ceai care se bea zilnic.

Contraindicatii:

Nu sunt; plantele nu sunt toxice.

Reactii adverse :

Nu au aparut la folosinta indelungata.

Durata tratamentului:

In raport cu evolutia bolii.


 

 

 

 

  Powered by deniplant.ro Home Despre noi Contact