Sanatatea-i mai presus de orice
Leacuri si remedii pentru boale
O batrana auzind de suferinta mea mi-a recomandat sa citesc o carte despre medicina traditionala romaneasca si anume “Leacuri si remedii pentru boale”. 
detalii
 
 
Documente 
 
 
 
 
Am fost bolnav de psoriazis si cu plante m-am vindecat
 HOME  
descarca brosura PDF (920 KB) 
 
Titluri din brosura
Prolog
Psoriazisul si ereditatea
Cazuri studiate
Puterea gandului
Stresul

PROLOG 

Psoriazisul este o boala de piele, destul de frecventa care ridica inca dificultati de tratament, chiar si la inceput de mileniu 3. Este prezent atat in mediul urban cat si rural. 

Boala nu este contagioasa. Se caracterizeaza prin aparitia ei la orice varsta, uneori chiar din copilarie. Evolutia sa este cronica, cu tendinte la recidive, la intervale diferite de timp. Uneori elementele de psoriazis persista tot timpul vietii bolnavului, situatie in care va determina tulburari psiho-comportamentale si sociale.      
Elementele specifice de manifestare a bolii, constau in placarde rosietice, acoperite de scuame groase, stratificate si lucioase. Apar oarecum simetric, avand initial predilectie pentru coate, genunchi, pielea capului, constituind forma localizata a bolii. Cu timpul sunt prinse si alte regiuni(torace, abdomen, membre superioare si inferioare) constituind forma de psoriazis generalizat.      
Baza tratamentului alopat o constituie cel local cu unguente, creme, solutii, pe baza de cigmolin, acid salicilic, cortizon, etc. Acestea au efect localuneori destul de rapid, dupa preparatele pe baza de cortizon. Dar recidivele sunt din ce in ce mai dese, sunt mai intense, uneori chiar la cateva zile de la intreruperea tratamentului. De aceea acesti bolnavi sunt nevoiti sa foloseasca continuu aceste preparate , care au multiple efecte secundare nedorite.      
Folosind Ceaiul Deniplant in cadrul Fundatiei Medicale “Speranta”, ceai brevetat de catre Dl. Gheorghe Giurgiu, presedintele fundatiei, s-au obtinut ameliorari din primele luni de tratament si disparitia elementelor de psoriazis dupa 6-12 luni. Tratamentul cu Deniplant poate fi folosit singur, nefiind necesara asocierea cu preparate locale alopate, sau regim alimentar.      
Ceaiul Deniplant actionand la nivelul intregului organism, influenteaza diferite verigi ale lantului etiopatogenic ce declanseaza si intretin boala, incetinind evolutia ei si chiar stopand-o.      
Tratamentul cu Deniplant desi este de lunga durata, este usor de folosit de catre pacienti la domiciliu, este bine tolerat, iar pana in prezent nu au fost semnalate efecte secundare nedorite.      
Cei peste 200 de pacienti care au trecut pe la fundatie de la constituirea acesteia, pot demonstra oricand ca tratamentul cu Deniplant da rezultatele scontate, pe care fiecare bolnav le asteapta.      
Din acest motiv si fundatia a primit denumirea “Speranta”, pentru a-i da bolnavului o speranta ca s-ar putea vindeca, in pofida faptului ca medicina alopata din intreaga lume ii spune bolnavului ca boala este incurabila.      
Bolnavul are dreptul sa afle ca s-a inventat in romania un produs care il va ajuta.      

DR. ION GHEORGHE      
Cercetator Stiintific Principal. gr.II Medic Primar. M.G. 

Toate titlurile din brosura 

Prolog Legumele si fructele Stresul
Psoriazisul si Ereditatea Apiterapia Doriti sa stiti ce tip de piele aveti?
Cazuri studiate si tratate Apa ca agent terapeutic Acupunctura si Fitoterapia
Principiile de baza ale fitoterapiei Puterea vointei si puterea gandului, Ce spune presa
Plantele Medicinale Factori ai psihoterapiei Corespondenta prin internet 
 
descarca brosura PDF (920 KB)