HOME                                                                                 TERMENI SI CONDITII:

 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.  

GENERALITATI

Acest site este oferit de asociatia: DENIPLANT KIDS ca o modalitate de informare si un serviciu pentru clientii sai si este supus termenilor si conditiilor prevazute mai jos. Vizitarea si folosirea acestui site prezuma întelegerea, însusirea si acceptarea regulilor cuprinse în aceasta sectiune. Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru.  

DENIPLANT® este marca înregistrata a asociatiei :GIURGIU GHEORGH AF. din ROMANIA. Aceasta marca nu poate fi copiata sau utilizata fara consimtamântul scris, acordat în mod expres de catre companie. Alte marci si imagini din cuprinsul site-ului sunt proprietatea altor companii sau ale DENIPLANT KIDS iar pentru utilizarea acestora este necesar acordul proprietarului.  

Cu titlu de folosinta, în interes personal, necomercial si neprofesional, descarcarea unei singure copii a paginilor sau a altor materiale existente pe acest site catre un singur computer, cu conditia ca prin descarcare sa nu se modifice în vreun fel informatiile ori alte materiale existente pe site, sub sanctiunea aplicarii dispozitiilor referitoare la incalcarea drepturilor de autor. Aceste informatii ori materiale nu vor putea fi incorporate în alte lucrari, nu vor modifica forma în care apar pe site-ul www.deniplant.ro/deniplant_kids.htm si pe celelalte site-uri ale companiei, nu vor putea aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala ale DENIPLANT® sau DENIPLANT KIDS.  

Accesul la site-ul www.deniplant.ro si celelalte site-uri este oferit cu titlu de folosinta (licenta) si nu reprezinta sub nici o forma un transfer de proprietate cu privire la oricare din materialele inserate. Aceasta licenta este exclusiva si temporara si poate fi revocata unilateral în orice moment, fara notificare prealabila. Ne rezervam dreptul de a restrânge posibilitatea de copiere/descarcare a materialelor de pe acest site iar vizitatorii se obliga sa înceteze imediat si sa renunte la copierea site-ului sau a unor materiale din interiorul sau, de îndata ce primesc o solicitare din partea DENIPLANT®. sau DENIPLANT KIDS ori a administratorului de site. 

LIMITAREA RASPUNDERII  DENIPLANT KIDS 

DENIPLANT KIDS si furnizorii sai nu îsi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din întârzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul sau, al furnizorilor sai ori datorate erorilor Vizitatorului, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea Guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care DENIPLANT KIDS nu este responsabila si prin urmare nu garanteaza ca: 

a) serviciul ori accesul la site va fi furnizat neântrerupt sau fara erori; 

b) eventualele defecte vor fi corectate; 

c) serviciul, sau serverul care îl pune la dispozitia Vizitatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna Vizitatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care acestia o intreprind pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.  

În nici o circumstanta DENIPLANT KIDS nu poate fi responsabila pentru pierderi rezultate din sau legate de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau a oricaror alte site-uri web in legatura cu acesta.  

Raspunderea DENIPLANT KIDS (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca competenta si cu drept de jurisdictie ori un tribunal arbitral, în mod definitiv si irevocabil), atrasa de, rezultata din sau in legatura utilizarea site-ului si/sau serviciilor oferite, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la suma de 100 (unasuta) dolari SUA. 

Utilizare Improprie si Raspunderi 

Vizitatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale si deci: 

a)   nu va modifica, copia, distribui, transmite, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web; 

b)   nu va desfasura (si nu va permite) desfasurarea de activitati prin care ar putea deteriora, bloca ori în alt fel afecta utilizarea ori accesul la site-ul www.deniplant.ro ori la produsele, serviciile sau informatiile furnizate de acesta. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal atat pentru fapta cat si pentru tentativa;

 Vizitatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze DENIPLANT KIDS în justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului cât si cu privire la orice pierdere suferita în vreun fel sau provocata de DENIPLANT KIDS ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Vizitator a prezentelor Termeni si Conditii.

 Securitate 

Vizitatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi DENIPLANT KIDS va face tot ce îi incumba pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Vizitatorul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent în siguranta.  

Informatii personale

 Prin accesarea acestui site Vizitatorul este de acord cu faptul ca DENIPLANT KIDS are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la Vizitator, rezultate în urma utilizarii serviciului de catre Vizitator, într-o baza de date computerizata în urmatoarele scopuri:

 a)   pentru utilizarea acestor date de catre DENIPLANT KIDS în scopuri de vânzari si marketing;

 b)   în scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

 Scopurile în care DENIPLANT KIDS poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt tratate pe larg in Reguli de confidentialitate.

 Modificari ale acestor termeni si conditii  

DENIPLANT KIDS poate modifica prezentele Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Vizitatorul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Vizitatorului prin afisare pe site-ul web la www.deniplant.ro

  Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Vizitator la fiecare utilizare a site-ului daca acesta continua sa foloseasca serviciul.

 Jurisdictie

 Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista link-uri) este controlat de catre DENIPLANT KIDS. Prin accesarea acestui site, Vizitatorul încheie în mod virtual un contract cu DENIPLANT KIDS pentru folosinta gratuita a acestuia si accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile României, iar Vizitatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judiciare sau aribitrare din România. Acest site web poate fi accesat de oriunde din România si de peste hotare. DENIPLANT KIDS nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari în afara României.

 Reguli de confidentialitate

DENIPLANT KIDS nu garanteaza ca utilizarea de catre Vizitator a acestui site va fi confidentiala. DENIPLANT KIDS nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Vizitatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Vizitator a acestui site. Orice informatie pe care Vizitatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie în siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Vizitatorul când foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Vizitatorul pe acest site îi permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

 DENIPLANT KIDS poate detine informatii despre Vizitator, pe care acesta le-a oferit printr-un formular de înregistrare sau comanda de produse. Aceste informatii pot include, printre altele, numele Vizitatorului, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folosesc serviciile si produsele DENIPLANT®.

 Dreptul DENIPLANT KIDS de a utiliza datele si informatiile despre Vizitator, obtinute în urma vizitarii site-ului www.deniplant.ro ori în urma completarii unui formular de comanda, pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializarii produselor DENIPLANT®, cum ar fi:

 • procesarea comenzilor sau cererilor; 

• oferirea de produse; 

• facturare; 

• solutionarea cererilor, întrebarilor sau a reclamatiilor; 

• realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor DENIPLANT KIDS si ale distribuitorilor sai; 

• contactarea Vizitatorului (inclusiv dar fara a se limita la posta, e-mail, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legatura cu oferte de produse ale DENIPLANT KIDS; 

DENIPLANT KIDS are dreptul sa distribuie date si informatii despre Vizitator catre Distribuitorii sai, care pot folosi informatia în aceleasi scopuri ca si DENIPLANT KIDS. DENIPLANT KIDS. are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre Vizitator catre terti în urmatoarele cazuri: 

- acelora care ofera companiei DENIPLANT KIDS sau DENIPLANT®  produse sau servicii colaterale serviciilor sale, cum ar fi dealerii sau furnizorii sai; 

- agentiilor de urmarire a creditelor (în afara de cazul în care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor care au datorii; 

- daca o alta persoana plateste factura Vizitatorului;  

Site-urile DENIPLANT KIDS s-ar putea sa se gaseasca pe servere din afara României. Avertizam Vizitatorii ca protectia datelor prin legi ale altor tari decât România ar putea fi mai putin favorabila decât legislatia acestei tari.

   
Viziunea Deniplant Misiunea Deniplant Strategia Deniplant Promisiunea noastra catre clienti:
Copyright © 2008 Deniplant  Toate drepturile rezervate

Harta site

Termeni si reguli de utilizare